Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Om ifokus och sajten Anatomi och fysiologi Autism; ADHD; ADD etc Belöningssystemet; beroende Demenssjukdomar; Alzheimers; åldrande Den sociala hjärnan Djurens hjärna; Evolutionen Embryologi; Den unga hjärnan Fobier Huvudvärk, migrän Illusioner; hallucinationer och andra felslut Inlärning Intelligens; savant och andra extraordinära färdigheter Maximera hjärnan; klurigheter Medlemsberättelser Minnet och dess funktioner Nervsystemet Neurologiska sjukdomar; psykiska sjukdomar Psykologi Sinnen Smärta; stress Språk Sömn; drömmar; avslappning; meditation Tumörer; skador Vetenskap; forskning; teorier Övrigt OffTopic
Vetenskap; forskning; teorier

MKULTRA och implantat

2017-06-05 12:21 #0 av: Huygens

På 1920-talet dolde sej brittiska forskning i tankekontroll bakom Tavistock Clinic och var troligtvis världsledande inom området mind control. Tidiga försök med tankekontroll och rekrytering av dubbelagenter hade gjorts före första världskriget och troligen ännu längre tillbaks i tiden.

Kunskapen spreds till Japan (Enhet 731), Tyskland, Sovjet (idag Ryssland) och Kina, som var och en troligen hade och har sina egna kliniker för tankekontroll.

Nazisterna tog sedan över den centrala rollen med människoexperiment och tack vare Operation Paperclip blev USA världsledande på 1950-talet inom området tankekontroll via projekt som ofta samlas under namnet MKULTRA.

Tavistock Clinic/Fund hade 1946 omvandlats till Tavistock Institute och utbytte erfarenheter med MKULTRA.

Teknikerna användes under koreakriget mot fångar, men metoderna med hjärntvätt påstods inte ha effekt längre än ca 6 månader efter att den yttre påverkan avlägsnats.

På 1960-talet visade forskaren Delgado hur han kunde kontrollera aggressionen hos en rasande tjur som anföll honom. Genom att trycka på en knapp när tjuren var 5 m från Delgado, kunde vetenskapsmannen påverka ett mikrochip i tjurens hjärna, förmå tjuren att stanna och lugna ner sej.

År 1968 kan Sirhan Sirhan ha haft en (passiv?) roll i mordet på Robert Kennedy genom MKULTRA mind control.

.

Forskningen har troligen fortsatt, dock under mer dolda former efter avslöjande på 1970-talet. Idag sker experimenten i hemliga militärbaser eller i länder med mindre demokrati.

Ett av dom senaste rönen är att forskare kan hämta ut bilder ur hjärnorna på apor.

Genom att stoppa in elektroder i hjärnorna på apor (makaker), kan forskarna nu återskapa bilder på vad aporna har sett. Om en apa har sett en människa, kan apans hjärna sökas av elektroniskt, så att forskarna kan återskapa en bild på människans ansikte med hjälp av datorgrafik.

Detta anses extremt viktigt för att lösa brott, där ett implantat kan stoppas in i hjärnan på ögonvittnen för att återskapa bilden på ansiktet av den kriminelle. (DM)

Kan vittnen ges fejkade minnen?

.

Vad händer om alla människor får dessa chip inopererade i hjärnorna?

Kan mikrochippen även föra in falska minnen i hjärnan? Tankar som någon annan vill att du ska tänka. Vad händer om du inte kan ta ut pengar från banken utan att ha ett mikrochip i hjärnan?

Eller anta att Kinas 1,5 miljarder invånare allihop får sina mikrochip hackade via internet och tror att Månen är en grön ost?

.

Möjligheterna är oändliga.

Hur långt tror ni att forskningen idag kommit globalt inom områden som MKULTRA, mikrochippade hjärnor, tankestyrning och -läsning?


Anmäl
2017-06-11 21:54 #1 av: Skogsväsen

"Genom att stoppa in elektroder i hjärnorna på apor (makaker), kan forskarna nu återskapa bilder på vad aporna har sett. Om en apa har sett en människa, kan apans hjärna sökas av elektroniskt, så att forskarna kan återskapa en bild på människans ansikte med hjälp av datorgrafik." 
Wow!Förskräckt

Och angående om vittnen kan ges fejkade minnen så skulle jag gissa på att ifall det är möjligt med ena hållet så är det även möjligt åt det andra. Om än så är det förmodligen lite kruxigare att omvandla en bild eller sekvenser av bilder till elektriska signaler som tolkas av hjärnan till dessa bilder igen.

Spooky.

Hmm, har du kollat lite angående detta ämne på youtube? Finns en hel del där, om än så är det på vissa av dem lite mörk ambient musik som spelas och lite "flashande" ljus ibland vilket är rätt så störande och gör att de tappar trovärdigheten. Det är iallafall ett djupt mörkt hål, lite som alice in the wonderland. 

Nedan kommer en liten sammanfattad text av hur jag tolkat det hela, på ett överskådligt sätt:

Enligt videosarna så ger kreativitet hos individer en ökad möjlighet för manipulation som skapas genom tortyr, främst mental tortyr. Gärna från när barnet redan är litet. Det är sjukt mörkt att se/höra iallafall och man tror knappt sina ögon och öron. Och det är ju upp till var och en att avgöra ifall detta verkligen sker, det finns flera videos som förklarar och visar hur offrena aktiveras eller deaktiveras. Så det gäller att tolka dessa och bilda en uppfattning.

Offrena för mkultra är oftast artister då de är kreativa och några som är värda att undersöka är: Beyonce, britney spears, kayne west, bruce willis, lindsay lohan, lady gaga, katy perry och även tom cruise. Men om mkultra är verkligt och sker, så är offrena mycket, mycket fler.

Offrenas manipulation aktiveras genom en fras eller bild(?) och får då sin utvalda personlighet. Alternativt hamnar i en trans. För att avbryta manipulationen så vidrörs dem av sin handler. Offrena har flertalet personligheter som används för olika syften. Detta fenomen förekommer i en film som heter Split, om än lite supernatural.

Vid åldern kring 26-30 så brukar manipulationen gå över och "malfunction", vilket resulterar i att de oftast tvångssätts i mentalsjukhus för återprogramming. (Kayne W) eller dör.

Det är vilket fall som otroligt mörkt och skrämmande. :/

Anmäl
2017-06-12 07:30 #2 av: Magi-cat

#1 Du skriver själv att de där videosarna tappar i trovärdighet. Exakt, vem som helst kan lägga ut vad som helst i videos på YT, ofta obehagliga, (mörka, flashande som du säger). Så lätt det är att manipuleras att tro på dem och komma längre och längre in i det där mörka, skrämmande flashandet...Oberörd
Ge hjärnan ljus och fakta istället, är min inställning!Sol

Peace

Anmäl
2017-06-12 19:51 #3 av: Skogsväsen

#2 precis så jag tänkte. Tyvärr har jag någon slags inre "justice"-vilja som drar mig till dessa typer av videos, t.ex. pizzagate. Men blir alltid rädd efteråt och mår inte så bra så det är inte särskilt smart direkt. Ska försöka gå mer efter din inställning. Skämtar

Anmäl
2017-06-13 13:47 #4 av: Huygens

Universitetet i Cambridge föreslår att man ska genomföra "psykologisk" vaccinering av befolkningen så att allmänheten blir oförmögen att tänka andra tankar än vad myndigheterna säger åt dom att tänka. Oavsett om befolkningen vill eller inte.

Den officiella fasaden är att "psykologisk vaccinering" ska skydda allmänheten mot sådant som myndigheterna definerar som Fake News. Metoden är som hämtad ur en instruktionsmanual från Tavistock Institute.

.

Cambridge Universitet föreslår att en liten mängd desinformation ska stoppas in i myndigheternas propaganda och på så sätt utgöra "vaccinering". Målsättningen är att få allmänheten att sluta ifrågasätta myndigheternas påståenden kring Climate Change.

Skojar inte.

University of Cambridge, Research Article: Psychological Vaccine

.

Varför får metoden med psykologisk vaccinering mej att tänka på experimentet i Tuskagee?

Ed på The Outer Light gör en analys av Cambridge Universitets artikel. (YT/Outer Light, 2017-06-12, 16 min)


Anmäl
2017-06-17 23:15 #5 av: Skogsväsen

#4 haha är lite trött och tolkade texten för att de verkligen vaccinerade sig i hopp att få skydd mot fake news.Gapskrattar

På en annan not så låter det sjukt men inte förvånande att de försöker tänka ut alla möjliga metoder för att kontrollera, styra och manipulera oss. SkämtarTack för att du delade med dig. :)

Anmäl
2017-06-26 20:12 #6 av: Huygens

Vill du få jobbiga minnen raderade?

Bra, för då har myndigheterna kanske en lösning till dej. Forskare på DARPA tror sej nu kunna radera minnen och kunna stoppa in nya fejkade minnen i din hjärnan.

Så att du ska mår bra.

Självklart.

.

Och för att hjälpa personer med Alzheimers.

Givetvis.

(YT/Truthstream Media, 2017-06-24, 10 min)


Anmäl
2017-10-05 19:40 #7 av: Skogsväsen

(OT) Om vaccinering - Tydligen så håller de på att utveckla och testa ett vaccin mot kariesGapskrattarGapskrattar

Anmäl
2019-01-05 23:55 #8 av: Huygens

MKULTRA mind control chip är nu utvecklat och testas på apor. Chippet kontrollerar apornas rörelser och humör.

Hjärnchippet som opereras in i apornas hjärnor påstås ha utvecklats av Illuminatiorganisationens Facebooks ägare, Mark Zuckerbergs företag Chan-Zuckerberg Initiative. Bussiness Insider, 2018-12-31


Mark Zuckerberg lovar att chippet i hjärnan endast kommer på användas på människor för att "hjälpa" och "bota sjukdomar". Mikrochippet påstås ha kostat Mark Zuckerberg 45 miljarder kr att utveckla.

Tro på det.

Analys av Holly Irvin (Seeliger). (YT/Zoon Politikon, 2019-01-05, 6 min)


Anmäl
2019-01-06 01:19 #9 av: Skogsväsen

#8 wow, helt sjukt. Har inte gått in på länkarna än men ska läsa mer om detta längre fram. Kul att du uppdaterade tråden! :D

Anmäl
2019-01-09 18:02 #10 av: Huygens

Mark Zuckerbergs företag stoppar in mikrochip med 128 elektroder i apornas hjärnor. Mark Zuckerberg är nu väldigt sugen på att göra samma sak med människor och sälja informationen som hämtas ur våra hjärnor till multinationella företag.

Zuckerbergs mikrochip kan styras via och extrahera information ur våra hjärnor via 5G. Målet är att kunna radera och ersätta våra tankar mha mikrochippen, så att allmänheten bara tänker sådana tankar myndigheterna vill att vi ska tänka och att vi upphör ifrågasätta dom officiella fasadhistorierna.

(YT/David Icke, 2019-01-09, 12 min)


Tyvärr har många människor redan självmant upphört ifrågasätta myndigheterna. T ex när jag nämnde att Apple avsiktligt saktade ned och avsiktligt åldrade äldre modeller av iPhone, bemöttes det av kommentaren att det var "en onödig konspirationsteori".

Idag har Apple och Samsung dömts till 150 miljoner kr i böter för nedsaktningen i en italiensk domstol.

Likadant när jag på ett forum nämnde att Elon Musks röda Tesla som påstods skjutits upp av SpaceX, uppvisade imma på vindrutan, vilket är omöjligt i vakuum under solljus, kom det naiva reaktioner.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.