Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Om ifokus och sajten Anatomi och fysiologi Autism; ADHD; ADD etc Belöningssystemet; beroende Demenssjukdomar; Alzheimers; åldrande Den sociala hjärnan Djurens hjärna; Evolutionen Embryologi; Den unga hjärnan Fobier Huvudvärk, migrän Illusioner; hallucinationer och andra felslut Inlärning Intelligens; savant och andra extraordinära färdigheter Maximera hjärnan; klurigheter Medlemsberättelser Minnet och dess funktioner Nervsystemet Neurologiska sjukdomar; psykiska sjukdomar Psykologi Sinnen Smärta; stress Språk Sömn; drömmar; avslappning; meditation Tumörer; skador Vetenskap; forskning; teorier Övrigt OffTopic
Övrigt

Yrsel domningar stickningar

2018-10-03 19:49 #0 av: Azeman86

Hjälp! Vill rådfråga lite. Jag har sån problem med yrsel, ibland kommer det då och då och ibland håller det i sig som det har blivit allt oftare och nu i några dagar. Känner mig yrslig, domningar i kroppen (speciellt i händer, armar och ben, och lite stickande känsla) och känns typ svagare i kroppen. Kollat blodtrycket, för att vara mitt var den bra. Men lägre än normalt men brukar annars vara mycket lägre för mug. Så kan inte vara det heller? Yrsel brukar jag kunna ha då när jag har problem med blodtrycket men inte domningar och stickningar. Ingen huvudvärk. Lite illamående.

Anmäl
2018-10-03 20:00 #1 av: Fredrik1

Har du återkommande yrsel och domningar, så bör du söka Vårdcentralen snarast, så de kan utreda orsaken till dina symtom.

 "Be kind whenever possible. It is always possible"   H.H Dalai Lama

Anmäl
2018-10-03 20:09 #2 av: Azeman86

Ska träffa en läkare nästa vecka, men då pga lite annat. Men ska kolla med henne ändå om detta! Men tänkte kolla och se lite ändå om det finns de som kanske känner igen sig här. :)

Anmäl
2018-10-03 21:04 #3 av: Magi-cat

Bra att du har läkartid inplanerad, hoppas du får en grundlig undersökning!

Som du förstår kan vi inte uttala oss här på sajten, utan du måste bli undersökt.

Berätta gärna hur det går och vad du får för svar!

Peace

Anmäl
2018-10-04 10:15 #4 av: Niklas

Ring Vårdupplysningen, tycker jag. Det kan vara något de vill att du ska besöka akuten för.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2018-10-16 10:28 #5 av: Magi-cat

#0 Hur har det gått för dig?

Peace

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.