Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen Om ifokus och sajten Anatomi och fysiologi Autism; ADHD; ADD etc Belöningssystemet; beroende Demenssjukdomar; Alzheimers; åldrande Den sociala hjärnan Djurens hjärna; Evolutionen Embryologi; Den unga hjärnan Fobier Huvudvärk, migrän Illusioner; hallucinationer och andra felslut Inlärning Intelligens; savant och andra extraordinära färdigheter Maximera hjärnan; klurigheter Medlemsberättelser Minnet och dess funktioner Nervsystemet Neurologiska sjukdomar; psykiska sjukdomar Psykologi Sinnen Smärta; stress Språk Sömn; drömmar; avslappning; meditation Tumörer; skador Vetenskap; forskning; teorier Övrigt

OffTopic
Övrigt

Funktionsmedicin

2019-12-07 20:32 #0 av: Cim92

Hej allesammans, har precis hittat hit till hjärnan ifokus, vilken intressant sajt! Ska sätta mig och kommentera lite någon kommande dag, men så länge så vill jag tipsa om min sajt funktionsmedicin.ifokus.se. Funktionsmedicin och hjärnan har mycket gemensamt. Genom att se över kosten, stressen, träningen, avslappningen etc så ger man kroppen rätt förutsättningar för att fungera, vilket i högsta grad även gäller hjärnan. Epilepsi behandlades förut med ketogen kost t.ex, hjärnan har ett stort behov av omega 3 för att kunna funka optimalt, alzheimers kallas av forskare för diabetes typ 3 och är enligt läkarvärlden obotligt och oreversibelt, men det finns ställen i världen där det behandlas med kost och det har hjälpt! 

Ser fram emot att ge mig in i lite intressanta konversationer här och lära mig mer. Hoppas ni vill kika in på min sida. Varje vecka lägger jag ut ett avsnitt som är max 5 minuter är jag går in på ett specifikt ämne, går att följa mig på YouTube också där jag heter FunktionsmedicinFörAlla. Har någon förslag på ett ämne jag ska göra ett avsnitt om så skicka mig gärna ett meddelande så ska jag kika på det =)

Anmäl
2019-12-07 21:35 #1 av: Magi-cat

Välkommen! Blomma
Lycka till med din sajt!

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2019-12-08 09:38 #2 av: MonicaLagerquist

Lycka till med din sajt. Ballong

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.